CENTRE MUSICAL INSTRUCTIU SANTA CECÍLIA

DIRECTOR: XESCO GUILLEM I ESCOBAR

SEGONA SECCIÓ

El Centre Musical Sta Cecília de Puçol, és una agrupació la finalitat de la qual és la difusió de la música i formació de músics.
L’origen del Centre Musical Santa Cecilia de Puçol es remunta a l’any 1875. L’actual Centre es funda 1957.
La Societat ha obtingut diferents premis. El 2005 aconsegueix un 1r premi al Certamen de Bandes de Cullera i el 2008 1r premi al Certamen de l’Excel·lentíssima Diputació de València.Es realitzen festivals, enregistraments, concerts i una antologia de la sarsuela, tot açò utilitzat en programes de la COPE. La banda realitza concerts i participa en diferents festivals nacionals i internacionals.
Durant l’any 2005 el Centre Musical s’unifica amb les altres societats musicals de la població, orquestra, cor i escoleta, formant en l’actualitat una sola societat i des d’aquest moment passen a gestionar les escoles de música de Puçol, portades anteriorment per l’ajuntament. La Societat participa en els diferents actes socials de Puçol, festes, cercaviles, comunions, falles, concerts, etc. Així com els organitzats per la Federació: Retrobem, El dia de la música valenciana i diferents concerts de la comarca.
L’actual director de la banda és D. Xesco Guillem, i l’actual presidenta Adoración Cubillo Gimeno.