VI Certamen Internacional de Bandes de Música Vila de la Sénia 2012

Casa de Cultura. 14 i 15 d'abril de 2012

Un any més, al mes d’abril la Sénia es convertirà en el centre català de la música de banda. Aquest projecte es va iniciar ara fa sis anys i cada any hem procurat millorar-lo i augmentar-ne la seva qualitat.

Això no hagués estat possible sense la participació de bandes d’arreu de l’estat espanyol i també de l’estranger. Un projecte de l’abast i de les característiques d’aquest, tampoc seria possible sense el suport i l’ajuda de les institucions, les empreses i els particulars que aporten esforç, dedicació i recursos. Gràcies un any més a totes i tots ells per la seva complicitat, la seva dedicació i les seves aportacions.

El repte continua fins i tot en aquest moment difícil des del punt de vista econòmic. Moment en el què, més que mai, hem d’unir esforços i hem de ser conscients de que només millorarem com a comunitat i com a país si som capaços de mantenir i millorar el nostre nivell de coneixement. La música pot esdevenir un magnífic instrument per aconseguir-ho.El nostre agraïment més sincer per ajudar-nos a fer-ho possible.

Agrupació Musical Senienca.
La Sénia, març de 2012.