VIII Certamen Internacional de Bandes de Música Vila de la Sénia 2014

12 i 13 d'abril de 2014

Un any més la Sénia es converteix en un dels referents internacionals per a la música de banda. Un espai i un temps preparat durant un any per a falicitar a les bandes un escenari per a poder presentar el seu treball musical i per a que els professionals de la música i el públic en general el puguen gaudir.

Aquest any, el certamen, té una estructura diferent ja que tenim un primer día de concurs i un segon día de demostració. Creiem que el cap de setmana de certamen s’ha convertit en un veritable “aparador” per a poder compartir la música de banda de qualitat. Aquest és, sense cap dubte, un dels principals reptes.

Com cada edició hem d’agrair a les bandes la seva participació. Sense la seva implicació això no seria possible. A les institucions la col·laboració ja que sense ella el projecte no podria tirar endavant. I al públic que hi assisteix per ecoratjar-nos a continuar desenvolupant aquest projecte. I especialment al mestre José Rafael Pascual Vilaplana, director tècnic del Certamen, i als membres del jurat per la seva feina tècnica que ens permet donar-li una dimensió internacional i de qualitat. A totes i tots, moltes gràcies.

Esperem que gaudiu de la bona música i gràcies, una vegada més per ajudar-nos a mantenir i fer crèixer aquest projecte.

Agrupació Musical Senienca.
La Sénia, abril de 2014