L'AMS organitza el VI Certamen

31 de març de 2012

El jurat internacional està format per Bert Appermont, Maurice Hamers i Zulema de la Cruz

La Casa de Cultura la Sénia torna a acollir aquest esdeveniment únic al conjunt de Catalunya, on hi participen vuit formacions musicals de Portugal, el País València, Múrcia i Castella la Manxa.L’Agrupació Musical Senienca (AMS) de la Sénia ha organitzat una nova edició del Certamen Internacional de Bandes de Música Vila de la Sénia, que assolirà la sexta edició els dies 14 i 15 d’abril d’aquest 2012. Contarà amb la participació de vuit bandes.

Les formacions seleccionades són:
Segona secció (dissabte 14 d’abril):
- Societat Unió Musical de Riba-roja del Túria (València)
- Asociación Musical Moteña de Mota del Cuervo (Conca)
- Banda Amizade – Banda Sinfónica de Aveiro (Portugal)
- Banda Municipal de Música de Villena (Alacant)

Primera secció (diumenge 15 d’abril):
- Agrupación Musical Juvenil de Cabezo de Torres (Múrcia)
- Societat Joventut Musical de Faura (València)
- Associació Musical Ciutat de Benicarló (Castelló)
- Agrupació Musical “Los Silos” de Burjassot (València)

Com cada any, l’organització ha continuat apostant per un jurat de caire internacional. Enguany hi formaran part Bert Appermont (Bèlgica), Maurice Hamers (Països Baixos) i Zulema de la Cruz (Espanya). Tots tres valoraran aspectes tècnics i interpretatius d’acord a les obres que interpretaran cadascuna de les formacions. Com sempre, n’hi haurà una de lliure, elegida per la pròpia banda, i un altra d’obligada. En aquesta sexta edició l’obra obligada de segona secció és Microtopia, de Bert Appermont. Per a la primera secció, la peça obligada és Rites, de Jean Absil.

Les jornades de dissabte 14 i diumenge 15 d’abril començaran a les 15.30h amb la cercavila de presentació de les bandes participants.

El Certamen començarà a les 16.30h a la Casa de Cultura.