Bandes seleccionades per a la VIII edició del CertamenBases del VIII Certamen

26 de febrer de 201423 d'octubre de 2013

Ja tenim el llistat de les bandes que participaran en el VIII CertamenJa es poden descarregar les bases per a inscriure's a la VIII edició del Certamen 2014

Procés de selecció i ordre d’actuació al VIII Certamen Internacional de Bandes de Música “Vila de La Sénia”.

Reunida la Comissió de Selecció el dia 7 de gener de 2014 a les 18 h. i seguint els criteris seguÌ?ents:
· Currículum
· Trajectòria de la banda els darrers anys
· Material audiovisual lliurat a l’organització (aspectes tècnics)
· Territorialitat

han atorgat plaça de participació al VIII Certamen Internacional de Bandes de Música Vila de La Sénia a les bandes amb el seguÌ?ent ordre d’actuació i realitzat per sorteig el dia 17 de gener de 2014 a les 13,30 h a la seu de l’ Agrupació Musical Senienca, a la Sénia:

2a. Secció
1a. Asociación Músico Cultural Eldense Santa Cecilia de Elda (Alacant)
2a. Associació Banda Simfònica de Reus (Tarragona)

L’organització vol agrair a totes les bandes el seu interès per la seua inscripció per aquesta VIII edició del certamen. Volem felicitar a totes les bandes pel nivell mostrat, i agrair-los que contribueixen amb la seua inscripció i participació a millorar i donar continuïtat a un projecte que treballa per i per a les bandes de música i el món de la cultura musical.Amb la publicació s'inicia el compte enrera per a la inauguració del VIII Certamen Internacional de Bandes de Música Vila de la Sénia 2014. Les bases us les podeu descarregar a la següent adreça:

BASES 2014

El primer premi es situa entre un màxim i un mínim de puntuació. Les bandes que aconsegueixin puntuar dins del barem obtindran totes un primer premi. Serà la que tingui més punts la que s'emportarà el Premi Especial, consistent en 6000 ? i trofeu, per a Primera Secció i 4000 ? i trofeu per a Segona Secció.