Premis de la Segona Secció 2011

17 d'abril de 2011

La Societat Musical Santa Cecilia de Chelva (València) obté el primer premi de la Segona Secció

Primera jornada del V Certamen Internacional de Bandes de Música Vila de la Sénia

Ahir a les 3,30 de la tarda començava la primera jornada del V Certamen Internacional amb la desfilada de la Banda de l'Agrupació Musical Senienca. Després seguiren en el passacarrer la resta de les bandes participants.

Obria l'acte del concurs, en si, el parlament de la Honorable Consellera d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, la Sra. Irene Rigau, de l'Excel·lentí­ssim Alcalde de la Sénia, el Sr. Víctor Pla, i del President de l'AMS, el Sr. Daniel Puig. Aquest fou l'inici d'una tarda intensa d'actuacions musicals de molta qualitat.

Les bandes participants van aportar un gran nivell musical i tècnic a aquesta jornada i des de l'organització els volem agrair la seva participació, el seu treball i la seva col·laboració en el projecte del Certamen.

Després de la deliberació del Jurat Internacional composat pels mestres Andrés Valero-Castells (València), Thomas Doss (Austria) i Carlo Pirola (Itàlia) el resultat de la jornada d'ahir va quedar com segueix:

Primer Premi: Sociedad Musical Santa Cecilia de Chelva (València)
Segon Premi: Societat Unió Artística Musical d'Ontinyent (València).

Les dues altres bandes participants són:
Sociedad Unión Artístico Musical Nulense de Nules (Castelló) Agrupación Musical San Clemente de la Mancha (Cuenca).

Moltes gràcies als músics, als directors, a les societats musicals participants i al públic que ahir ens va acompanyar a la sala en la seva presència i per Internet a través de EbreTV.